Puin Breken

Atop Recycling beschikt over een mobiele puinbreker. De puinbreker heeft een grote capaciteit en is geschikt voor het breken van menggranulaat tot 31 mm. De puinbreker wordt met eigen vervoer eenvoudig getransporteerd naar de locatie en is daarna snel operationeel.

Tevens kunnen wij met deze aanpak ook een kleinere hoeveelheid producten, tegen een marktconform tarief, breken.

Op locatie puinbreken is voor ons geen enkel probleem. Door het inzetten van de juiste machines en ons deskundig en ervaren personeel, wordt het puin verwerkt tot een mooi afgezeefd product. Bijkomend voordeel is het besparen van CO2 uitstoot en brandstof doordat er minder transport nodig is.

In goed overleg met de opdrachtgevers zorgt Atop Recycling voor een goede voorbereiding, zodat er snel en efficiënt gewerkt kan worden. Zo kan besloten worden dat het puin hergebruikt wordt op eigen terrein, maar ook afvoeren of inname van de producten behoren tot de mogelijkheden bij Atop Recycling.

Het aanmelden van breken op locatie wordt door Atop recycling verzorgd. Tevens zorgen wij, na afloop van het proces, voor de de benodigde certificaten.

 

puinbreken
puinbreken
gebroken puin
puinbreker