Slopen

Sloopwerk is vakwerk.  Moet er bijvoorbeeld een schuur, stal, woning of schoolgebouw gesloopt worden dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Atop Recycling is gespecialiseerd op het gebied van totaalsloop. Projecten groot en klein worden met de grootste zorgvuldigheid voor u uitgevoerd. Door jarenlange ervaring en de benodigde kennis van onze medewerkers zorgen wij voor een snel maar veilig proces. 

Bij totaalsloop komen allerlei afvalstromen vrij. Deze worden door ons vakkundig gesorteerd en gescheiden afgevoerd. Vanzelfsprekend is dit voor u kostenbesparend.  

Vrijkomende beton en/of steen materiaal kan met onze mobiele puinbreker op locatie gebroken worden. Het eind product hiervan is klaar voor hergebruik bijvoorbeeld onder straatwerk of asfalt.

Wilt u liever zelf slopen of een deel hiervan? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres voor het huren van diverse containers. Tevens kunt u voor het aanleveren van puin, bouw- en sloopafval bij ons bedrijf terecht. (meer informatie hierover kunt u elders op onze website vinden)

Vrachtauto en graafmachine opruimen sloopafval
Graafmachine met knip-grijper beton met wapening slopen
Graafmachine met knip-grijper beton met wapening slopen
Graafmachine met grijper slopen van houten verdiepingsvloer