Slopen

Sloopwerk is vakwerk. Moet er bijvoorbeeld een schuur, stal, woning of schoolgebouw gesloopt worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Atop Recycling is gespecialiseerd op het gebied van totaalsloop. Projecten, groot en klein, worden met de grootste zorgvuldigheid voor u uitgevoerd. Door jarenlange ervaring en  vakkennis van onze medewerkers zorgen wij ervoor dat de het sloopproces snel en veilig verloopt.  

Bij totaalsloop komen allerlei afvalstromen vrij. Deze worden door ons vakkundig gesorteerd en gescheiden afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat u kosten bespaart.

Vrijkomende beton- en/of steenmateriaal kan met onze mobiele puinbreker op locatie gebroken worden. Dit maakt dat het materiaal gelijk geschikt is voor hergebruik. Dit kan bijvoorbeeld onder straatwerk of asfalt worden verwerkt.

Wilt u liever een gedeelte of een compleet object zelf slopen? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres voor het huren van diverse containers. Tevens kunt u voor het aanleveren van puin, bouw- en sloopafval bij ons bedrijf terecht. (meer informatie hierover kunt u elders op onze website vinden)

Vrachtauto en graafmachine opruimen sloopafval
Graafmachine met knip-grijper beton met wapening slopen
Graafmachine met knip-grijper beton met wapening slopen
Graafmachine met grijper slopen van houten verdiepingsvloer